Eurowoman / April 2014

 

RebekkaRebekka featured in Eurowoman

"Bag smykkefirmaet RebekkaRebekka står de to tvillingesøstre Rebekka og Camilla Nielsen på 31 år. Rebekka er designeren og den kreative hjerne i firmaet. Hun var sideløbende med sin uddannelse som tøjdesigner på Københavns Mode- og Designskole i praktik hos to guldsmede. Efter at være blevet færdiguddannet i 2006 startede hun sammen med kollegaen Therese Torgersen tøjmærket Norgmark, som hun i 2013 forlod for at prøve noget nyt. Her virkede smykker som den naturlige sti at bevæge sig ud ad. I starten sagde hun nej til flere private ordre, men da efterspørgslen tog til, begyndte hun samme år at sælge sine håndlavede smykker ind i konceptbutikker som Henrik Vibskov Boutique, Nué i København og Pixie marked in New York. ”Keep it simple” er RebekkaRebekkas filosofi, som kommer til udtryk i hverdagsvenlige simple, spinkle og feminine smykker med inspiration fra arkitektur og stemninger i dagligdagen og mennesker."

 

RebekkaRebekka